Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Diagonalen juli 2020

Genåbning af hverdagen

Genåbningen af det danske samfund er i gang. Langsomt men sikkert vender også lønmodtagere og virksomheder tilbage til deres hverdag. I byggebranchen har ændringen i hverdagen været mindre udtalt, da hovedparten af branchen har været i gang under hele nedlukningen.

Mit indtryk er derfor, at sundhedskrisen samlet set ikke har påvirket aktiviteten i stilladsbranchen massivt negativt. Men der kan være projekter og markeder, der har mærket usikkerheden i kortere perioder. Men vi ved stadig ikke, hvordan markedet reagerer på sigt, når den danske økonomi og verdensøkonomien skal sunde sig oven på den økonomiske lussing, som nedlukningen af økonomien har betydet.

I Stilladssektionens betyder genåbningen, at vi kan planlægge at mødes i et større forum. Vi har fx en generalforsamling, der blev suspenderet den 21. april og som vi nu håber kan afholdes den 13. august.

Invitation til generalforsamlingen er sendt ud til jer den 24. juni, og bestyrelsen har valgt at udvide generalforsamlingen nogle timer med et medlemsmøde, hvor vi får tid til at drøfte de tiltag og udfordringer, som vi skal håndtere i den resterende del af 2020 og ind i det nye år. Vi glæder os til at se jer alle den 13. august.

I februar blev planerne om en sammenlægning af Dansk Byggeri og Dansk Industri offentliggjort og de to organisationers repræsentantskaber vedtog i juni sammenlægningen med et overvældende flertal.

Dermed har Stilladssektionen fået en ny hovedorganisation. Det vil vi også redegøre for den 13. august og fortælle, hvordan bestyrelsen og sekretariatet vil gribe tingene an i den nye og større organisation, hvor vi er med for at få indflydelse.

I dette nummer af Diagonalen er jeg også særlig glad for at kunne præsentere et nyt set-up for vores lederuddannelser i Stilladssektionen. Det forventer jeg mig meget af – ikke mindst den nye formandsuddannelse, som jeg virkelig håber, kan være med til at løfte kvaliteten og sikkerheden i branchen. I kan læse mere om dette i nærværende nummer af Diagonalen.

God læseløst, god sommer og vi ses den 13. august!