Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Artikler

Her har du mulighed for at læse artiklerne fra nyhedsbrevet Diagonalen.

  19-03-2019

  Diagonalen marts: Vi skal selv være med til at finde de bedste løsninger

  Stilladsbranchen er blevet en del af kampen om fremtidens arbejdskraft, og vi må fortsætte med at levere de nødvendige lærepladser og uddanne vores medarbejdere. Men det handler også om at arbejde konstruktivt med forbedringer på arbejdsmiljøområdet og overbevise de unge om, at stilladsarbejde er værd at gå efter.

  19-03-2019

  Effekten af Handleplan 1 fra 2005 bør kendes …

  Samarbejde med Arbejdsmiljøafdelingen i Dansk Byggeri skal kortlægge effekten af virksomhedernes indsats for et bedre arbejdsmiljø.

  19-03-2019

  God opbakning på certificeringsdagen

  Der er interesse og nysgerrighed hos medlemmerne i forhold til certificering. De fleste ved godt, at vinden blæser i den retning, og spørgsmålet er, hvornår der bliver tid og mod til at gå all-in.

  19-03-2019

  Nøgletal fra medlemsundersøgelsen

  Medlemsundersøgelsen er afsluttet og vil indgå som værktøj i det videre arbejde med at lave Handleplan 3.

  19-03-2019

  Stop tyven med DNA-sporing

  Almindelige mennesker undrer sig nok over, at noget så specielt som stilladsdele i stort omfang stjæles.

  19-03-2019

  Dine varebiler skal registreres inden 1. juli

  Det er vigtigt at få registreret sin varebil rigtigt, hvis man vil undgå bøder og inddragelse af nummerplader.

  19-03-2019

  Køre-hviletid hører ikke hjemme i stilladsbranchen

  Det ligger ikke lige om hjørnet at få fjernet bøvlet med køre-hviletid. Færdselsstyrelsen har fx mere fokus på stilladsbranchen, nu hvor transportbranchen har fået ryddet op. Det er uklart, om EU-justeringer ender med stramninger eller lempelser.

  19-03-2019

  Send os dine skarpe skud

  Det er nok blevet bemærket, at Stilladssektionen er i fuld gang med at opruste på synlighed og branding.

  13-09-2018

  Status på lette stilladsdele til arbejde med opmuring

  Murerbranchen har de sidste ti år arbejdet med at erstatte tunge stilladsdele med lettere dele for at mindske nedslidningen af de personer, der arbejder med opmuring

  13-09-2018

  Stilladsbranchens elever tæller ikke med

  Når de store politiske aftaler forhandles, vil der næsten altid blive hugget en hæl og klippet en tå. Det skete også, da der i foråret 2017 blev indgået en trepartsaftale om praktikpladser. Her blev stilladsbranchen klippet. Da aftalen kom på plads, viste det sig nemlig, at stillads branchens elever ikke er omfattet af aftalen.

  13-09-2018

  Tillykke til over 25 nye stilladsmontører - og vi har brug for mange flere

  På varme sommerdage i maj og juni fik over 25 nye stilladsmontører deres uddannelsesbevis på KTS Glostrup ved København. Med lykønskninger fra formanden for Stilladssektionen Kurt Bo Jensen, fulgte også en bekymring for fremtiden. Der er nemlig brug for mange flere stilladsmontører - og især København har svært ved at få elever nok.

  13-09-2018

  Generalforsamling i smukt solskin i april

  Solens stråler smilede allerede i april venligt til de mange fremmødte til årets general- forsamling i Stilladssektionen. Måske som et klap på skuldrene for det arbejde sektionen og dens medlemmerne gør for at blive anerkendt som en central medspiller i byggeriet

  13-09-2018

  På vej mod fornyet Handleplan?

  Beskæftigelsesministeren og Arbejdstilsynet har opfordret stilladsbranchen til at se på nye initiativer til nedbringelse af arbejdsulykker og ergonomiske belastninger i branchen. Derfor gør Stilladssektionen sig klar til at se på muligheder og barrierer forud for en eventuel fornyet Handleplan